Dé grootste groothandel in fournituren en breigarens van Europa

YARN The After Party 11: Garden Room Tablecloth

Langzaamaan gaat de temperatuur weer een beetje omhoog en kijken we reikhalzend uit naar zomerse dagen! Hét perfecte patroon om werk te maken van deze lentekriebels is nu beschikbaar als After Party: The Garden Room Tablecloth door Christa Veenstra! Het patroon voor dit vrolijk gekleurde gehaakte tafelkleed is eerder geïntroduceerd als onderdeel van een complete kit en is nu los verkrijgbaar.

Ieder motiefje bestaat uit drie verschillende kleuren, wat zorgt voor een vrolijk effect. Het patroon geeft suggesties voor een felgekleurde versie en een pastel versie, maar dit patroon leent zich bij uitstek om er je eigen draai aan te geven. De 91 motiefjes zet je al hakend aan elkaar, zo vormt zich een tafelkleed van 124 cm doorsnee, maar ook in grootte en vorm kan je natuurlijk variëren. Voor iedere kleurstelling is ongeveer 500 gram Scheepjes Maxi Sweet Treat garen benodigd in 24 kleuren.

De After Party booklets zijn leuk om te verkopen, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven aan uw klant - natuurlijk bij aankoop van Scheepjes garens. Adviesverkoopprijs € 1,-.
Online Open Dagen van 7 t/m 21 februari


Gedurende twee weken, van 7 t/m 21 februari vieren wij voor de eerste keer de Online Open Dagen! De gebruikelijke Open Dagen in ons magazijn gaan niet door i.v.m. verbouwingswerkzaamheden. 

Gedurende deze online Open Dagen hebben we, zoals u van ons gewend bent, weer fantastische aanbiedingen voor u: van bandjes, kantjes, knopen en boordstof tot brei- en haakgarens! Bovendien geldt bij besteding vanaf € 100,- aan online Open Dagen artikelen een eenmalige netto korting van € 25,-. Vermeld hiervoor de code OPEN25 bij uw order.

LET OP: Alle Online Open Dagen artikelcodes beginnen met "ONOP", de getoonde prijzen zijn de netto aanbiedingsprijzen.

Overnachting t.w.v. €150
Maar dat is nog niet alles: Bij een bestelling van minimaal € 1000,- ex. BTW, ontvangt u een luxe hotelovernachting voor 2 personen in het schilderachtige Drenthe.Vermeld hierbij de code HOTEL in het opmerkingenveld. Deze actie geldt alleen voor orders geplaatst in onze webshop tussen 7 februari en 21 februari, maximaal één hotelovernachting per klant. De hotelovernachting wordt in overleg ingepland, u ontvangt na de Online Open Dagen periode bericht.

LET OP: De Online Open Dagen orders worden buiten de reguliere orderstroom verwerkt, daarom geldt voor deze orders NIET "voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd". We doen er alles aan om alle Online Open Dagen orders zo snel mogelijk uit te leveren en rekenen op uw begrip. 

Read Between The Lines & Crochet Between The Lines


Het wachten wordt beloond! Het populaire breipatroon ontworpen door Tammy van CanaDutch is nu verkrijgbaar in het Nederlands. De vraag naar dit patroon was zo groot, dat Tammy naast het breipatroon nu ook een haakpatroon heeft geschreven; Crochet Between The Lines #CBTL. Beide shawls worden gekenmerkt door een betoverend kleurenspel. In het breipatroon ontstaat dit door de toegepaste schaduwbreitechniek en het is Tammy uitstekend gelukt om dit te vertalen naar de gehaakte versie, waarmee deze zelfs aan twee kanten te dragen is!

Voor elk patroon zijn twee bollen Whirl benodigd, maar ook met Woolly Whirl of Frosted Whirl kan je een prachtige omslagdoek creëren. De Read Between The Lines #RBTL voorbeeldshawl is gemaakt van Whirl 753 Slice O'Cherry Pie en 754 Green Tea Tipple. De Crochet Between The Lines #CBTL is gehaakt van Whirl 758 Lavenderlicious en 773 Blackcurrant Squeeze Me. Maar er zijn natuurlijk ook andere prachtige kleurencombinaties te bedenken. Bovendien kan je veel inspiratie opdoen via Instagram en Facebook.

Scheepjes is trots om een echte Make-A-Long te mogen aankondigen. Op 31 januari 2018 start de eerste Scheepjes Make-A-Long en op CanaDutch.nl vind je alle informatie. In de Scheepjes CAL groep is Tammy aanwezig om ondersteuning te bieden aan iedereen die start met dit prachtige patroon. De Make-A-Long heeft geen einddatum, ieder werkt op zijn eigen tempo aan het project.

Benodigdheden voor de Make-A-Long:

  • 2 bollen Whirl (Whirl, Frosted Whirl of Woolly Whirl, combineren mag!)
  • After Party 18 Crochet Between The Lines of After Party 19 Read Between the Lines
  • Resp. 3 mm haaknaald of 3mm/ 80 cm rondbreinaalden
  • stekenmarkeerders en een weefnaald

We geven u graag de kans om de aankoop van uw klant mooi in te pakken! De luxe Whirl gift boxes zijn speciaal ontworpen om 1 of 2 bollen Whirl en een aantal After Party booklets te verpakken, er is zelfs nog ruimte voor een extraatje!
Woolytoons by Tessa van Riet

Nog heel even wachten en dan verschijnt het boek Woolytoons Knuffeldekens. Op vrijdag 16 december, na de middag zal het boek te koop zijn via onze webshop. Graag geven we je vast extra informatie over dit ongekend populaire boek.

In Woolytoons Knuffeldekens combineert Tessa van Riet-Ernst, inmiddels bekend van haar duidelijk geschreven haakpatronen en boeken, het comfortabele van een dekentje met het vertrouwde van een knuffel. De dekens zijn gehaakt met verschillende structuren en garens, wat een geweldig leuk effect geeft.

Alle ontwerpen worden stap voor stap beschreven en ondersteund door foto's en haakschema's. De basissteken worden volledig beschreven met bijbehorende handfoto's. Tessa geeft daarnaast ook nog tips voor het haken met pluizig garen. Op deze manier kan iedereen zo'n heerlijk zachte knuffeldeken haken! In het boek vind je de patronen voor 11 van deze gewilde knuffels die gehaakt worden met Scheepjes Catona, Scheepjes Softfun, Scheepjes Sweetheart Soft en Scheepjes Twinkle.

9999-0227 Woolytoons Knuffeldekens - Tessa van Riet-Ernst Adviesverkoopprijs € 14,95

Alle afbeeldingen en een boodschappenlijstje zijn te downloaden via onderstaande link.


Twinkle: 4 nieuwe kleuren


Speciaal voor het boek van Tessa lanceert Scheepjes 4 nieuwe kleuren Twinkle. Dit feestelijke garen is nu ook verkrijgbaar in de kleuren crème, zilver, goud en donkerbruin. De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar als assortiment en worden geleverd in week 51.


YARN The After Party 17: Wild Forest Cushions by Esme Crick


The After Party beschrijft twee stijlvol gehaakte kussens, ontworpen door Esme Crick. Met twee bollen Whirl maak je 2 Wild Forest Cushions. Door in ieder kussen de beide kleuren te combineren, ontstaat een prachtig resultaat. Het voorbeeld is gehaakt in de Whirl kleur Green Tea Tipple en Pistachi Oh So Nice.

Dit prachtige ontwerp is van de hand van Esme Crick, zij publiceert haar gehaakte ontwerpen in diverse tijdschriften in Groot-Brittannië. Bovendien ontwierp ze voor YARN 4 de elegante Windmill Shawl. Je kunt haar terugvinden op Ravelry.