Dé grootste groothandel in fournituren en breigarens van EuropaDe Bondt B.V. is een modern familiebedrijf met voor West-Europese begrippen de grootste combinatie van fournituren en breigarens, dat constant 6 tot 9 maanden de mode vooruit is.

Een enorme collectie zeer modische fournituren voor stoffen-, fournituren- en naaimachinewinkels, vindt nu ook haar weg naar honderden breigarenwinkels. Plus natuurlijk de vertrouwde AA merken zoals GütermannAmann,  Coats,  Prym,  Opti,  DMC,  Schmetz,  Madeira,  HKM en Pronty.
Naast dit bestaande brede assortiment hebben wij een ongekend grote sortering modische fournituren, die per seizoen met enkele honderden artikelen wordt uitgebreid.

Met de familie als basis is het bedrijf gestaag gegroeid. Meer vakmensen uit de branche zijn aangetrokken en vormen samen met het bestaande personeel een uitermate sterk team. De klant is allereerst klant en heeft daarna ook een klantnummer, en niet andersom.

Een aantal jaren geleden werden het sokkenwolmerk BOTTER IJsselmuiden en SLOT Breimode uit Veenendaal overgenomen, waarmee 2 kwaliteitsmerken in huis werden gehaald. Door de overname van SCHEEPJESWOL-Markoma werd de tak van breigarens nog verder uitgebreid met grote merken zoals Scheepjeswol,  Markoma,  Neveda en Zareska. De Bondt heeft ook het volledige artikelenbestand van KNITPRO, TULIP en CLOVER.

Word ook een tevreden klant, klik verder, samen worden we sterker.Wilt u langskomen? Maak dan eerst een afspraak, telefonisch of via de mail. Op deze manier kunnen wij u het best van dienst zijn.