Dé grootste groothandel in fournituren en breigarens van Europa

Nieuwe kleuren Colour Crafter


Dé superieure kwaliteit 100% premium Acrylgaren van Scheepjes is vanaf nu verkrijgbaar in 30 nieuwe kleuren. Scheepjes Colour Crafter is hiermee het eerste en enige luxe acrylgaren dat verkrijgbaar is in zo'n verbazingwekkend breed kleurenscala! De klant heeft de keuze uit maar liefst 93 prachtige kleuren, allemaal vernoemd naar plaatsen in Nederland en België.

Natuurlijk is er tijdens de CAL2016, welke woensdag aanstaande van start gaat, veel extra aandacht voor de Colour Crafter; de Basis Kit is ermee samengesteld. Bijna twintigduizend paar ogen richten zich op de Scheepjescal Facebookgroep in afwachting van het eerste patroon. We zijn verheugd om twee dagen voor de start van de Scheepjes CAL2016 deze 30 nieuwste kleuren te kunnen introduceren.

Scheepjes Colour Crafter
Adviesverkoopprijs: € 3,10
100% Premium Acrylic
Naald 4
50 gram = 90 meter
Stekenverhouding 20 st x 24 nld.U downloadt alle productfoto's via onderstaande button.Scheepjes CAL 2016 Last Dance on the Beach

Het is zover! De verkoop van de Scheepjes CAL 2016 is van start gegaan!

De Luxe en de Basis Kits zijn vanaf vandaag te bestellen in onze webshop. De CAL is nu al een enorm succes: de Facebookgroepen hebben op dit moment maar liefst 24.500 leden. Wees er dus snel bij, want de animo is groter dan ooit!


Luxe Kit
- Adviesverkoopprijs: € 159,90
- Merino Soft 39 bollen
- Inclusief Luxe strandtas en andere goodies

Basis Kit
- Adviesverkoopprijs: € 43,40
- Colour Crafter 14 bollen
- Verpakt in handige doos

Bestel vandaag nog uw CAL 2016 Kits!


Bestel hier uw gratis CAL 2016 promo en informatie poster


Download hier al uw CAL 2016 promotiemateriaal


Nieuwe kleuren Catona 25 en 50 gram

Scheepjes Catona is een prachtig gemerceriseerd 100% katoenen garen en is zeer geschikt voor allerlei meerkleurige projecten. Catona is verkrijgbaar in 25 en 50 gram. Het huidige kleurenpalet bestaande uit 69 kleuren wordt uitgebreid met 12 nieuwe zomerse tinten. Deze mag u niet missen. De nieuwe kleuren zijn per direct verkrijgbaar per assortiment: 12 kleuren x 5 bollen van 25 of 50 gram. De losse verkoop start begin april.


Colour Crafter Velvet Scheepjes

Geïnspireerd door het gouden tijdperk van Hollywood en onze favoriete filmklassiekers. Scheepjes presenteert een limited editon van de Colour Crafter: Velvet. Acht vintage kleuren met een brocant fluwelen look. Deze speciale serie van de Colour Crafter is perfect te combineren met het actuele kleurenscala. De populaire Colour Crafter heeft geen introductie meer nodig. De superieure kwaliteit 100% premium Acryl spreekt voor zichzelf. De zijdezachte touch and feel hebben er mede toe geleid dat dit garen een enorm succes is geworden. Maak uw assortiment compleet met deze acht vintage kleuren.

Scheepjes Colour Crafter
Adviesverkoopprijs: € 4,20
100% Premium Acrylic
Naald 4
100 gram = 300 meter
Stekenverhouding 20 st x 24 nld.

Als introductie ontvangt u bij aankoop van een heel assortiment 10 gratis exemplaren van de Landleven Scheepjes editie. Deze kunt u bij verkoop van minimaal 10 bolletjes Scheepjes garen cadeau geven aan uw klanten. Automatisch krijgt u een speciale vermelding in de Store Locator op de site www.scheepjeslandleven.nl
Bestel hier uw Colour Crafter Velvet winkelposter.


Wij hebben ook dit keer het voorwerk al gedaan, u downloadt alle productfoto's via onderstaande button.


Scheepjes Panda
Terug van weggeweest.
Nu per kleur te bestellen

Mr. Cey had de primeur en haakte het haar van zijn personage Hero met deze nieuwste Scheepjes-kwaliteit. Het is de must-have voor ieder die amigurumi haakt: Scheepjes Panda. Dit zachte en harige garen van 100% polyester geeft een pluizig effect, daarom leent het zicht perfect voor haren, vachten en staartjes van zelfgemaakte amigurumi en poppen. Scheepjes Panda is verkrijgbaar in 6 sterke basiskleuren met stoere namen als Black Bear en Arctic Fox.

Scheepjes Panda
Adviesverkoopprijs: € 2,65
100% Polyester
Naald 4,5 -5,5 mm
50 gram = 90 meter
Stekenverhouding 18 st x 28 nld.
Wij hebben ook dit keer het voorwerk al gedaan, u downloadt alle productfoto's via onderstaande button.Clover Quilt

Na het succes van de Clover haaknaalden, hebben wij nu ook Clover quilt artikelen aan ons reeds uitgebreide assortiment toegevoegd. Het quilten wordt met deze artikelen nog leuker en makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de handig ontworpen en vrolijk gekleurde vingerhoedjes, elegante garenknippers, praktische wonderclips en handige tafel-draaddoorhaler.

Alle producten kennen een mooie vormgeving en zijn handig in gebruik.


Authentieke pot met Scheepjes knopen

Uniek! Scheepjes knopen vervaardigd uit 100% Olijvenhout. Deze kwaliteitsknopen hebben een diameter van 30 millimeter en zijn per 30 stuks verpakt in een authentieke pot. Ideaal voor op uw toonbank!
HKM applicaties 2016

Ons HKM assortiment is uitgebreid met een groot aantal nieuwe applicaties. De nieuwe thema's passen helemaal bij dit koude weer. Van glijdende pinguïns of vallende sneeuwvlokken tot de populaire reflecterende sterren. Hartstikke leuk om kleding, tassen of anders accessoires mee op te vrolijken.Nieuwe website Botter IJsselmuiden

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Botter IJsselmuiden.

De website is opgericht voor consumenten en ook voor u als ondernemer. Het is de perfecte manier om ondernemers en klanten samen te brengen. Op de website www.botterijsselmuiden.nl vindt u alle informatie rondom het merk en de verschillende kwaliteiten. Bovendien is er een "Store Locator", waarin alle verkooppunten met een ruim assortiment aan Botter zijn opgenomen. Bovendien zijn er twee gratis breipatronen beschikbaar.


Alle kleuren zijn weer op voorraad!