Dé grootste groothandel in fournituren en breigarens van Europa

Stone Washed en XL nieuwe kleuren

Scheepjes Stone Washed: het katoenen garen met de robuuste naam en zachte, wolachtige "feel". Deze hardloper van Scheepjes - geroemd door consumenten en bloggers - wordt uitgebreid met maar liefst 13 nieuwe, zomerse tinten. De nieuwe kleuren vullen het bestaande kleurenpalet perfect aan en daarmee komt het aantal Stone Washed kleuren op maar liefst 36.

De nieuwe kleuren zijn als volgt verkrijgbaar:

 • Assortiment 1: "Combi bonus" bestaande uit 13 kleuren x 10 bollen Stone Washed plus 13 kleuren x 5 bollen Stone Washed XL.
  Plus GRATIS:
  o 1x Gehaakte Lappenpoppen deel 1
  o 1x Gehaakte Lappenpoppen deel 2
  o 1x YARN: The Tropical Issue
 • Assortiment 2: Single. Alléén Stone Washed 13 kleuren x 10 bollen.


 • Uw assortiment wordt 16 mei uitgeleverd. Bestellen per kleur is mogelijk vanaf 20 juni. Bij afname van een assortiment is nabestellen meteen mogelijk.
YARN 3: The Tropical Issue Scheepjes luidt de zomer in met een stijlvolle nieuwe editie van Scheepjes' bookazine YARN. Boordevol tropische inspiratie, prachtige patronen geïnspireerd op de natuur in al haar kleurenpracht!

Aan de hand van 4 thema's Plant House - Exotic Fruits - Birds of Paradise - Cocktail Hour zijn 15 creaties gemaakt van Scheepjes garens en Tissu de Marie stoffen uiteengezet. Kleding, accessoires en interieurprojecten die zowel gehaakt, gebreid, geborduurd als genaaid zijn passeren de revue. Daarnaast is er net als in de voorgaande editie ruimte voor inspirerende kunstenaars, speciale aandacht voor één van de Scheepjes Bloggers én een interessant artikel over een onmisbare handwerk-assistent.Download de afbeeldingen én een handige lijst met alle artikelen die in YARN3 de revue passeren:Stormy Day Shawl


Vandaag presenteert Scheepjes YARN The After Party 9: De Stormy Day Shawl met in de hoofdrol het prachtige Scheepjes Whirl. Dit ontwerp van Kirsten Ballering haak je met 1 yarn cake Scheepjes Whirl. Adviesverkoopprijs: € 1,-