Dé grootste groothandel in fournituren en breigarens van Europa

Colour Crafter Velvet Scheepjes

Geïnspireerd door het gouden tijdperk van Hollywood en onze favoriete filmklassiekers. Scheepjes presenteert een limited editon van de Colour Crafter: Velvet. Acht vintage kleuren met een brocant fluwelen look. Deze speciale serie van de Colour Crafter is perfect te combineren met het actuele kleurenscala. De populaire Colour Crafter heeft geen introductie meer nodig. De superieure kwaliteit 100% premium Acryl spreekt voor zichzelf. De zijdezachte touch and feel hebben er mede toe geleid dat dit garen een enorm succes is geworden. Maak uw assortiment compleet met deze acht vintage kleuren.

Scheepjes Colour Crafter
Adviesverkoopprijs: € 4,20
100% Premium Acrylic
Naald 4
100 gram = 300 meter
Stekenverhouding 20 st x 24 nld.

Als introductie ontvangt u bij aankoop van een heel assortiment 10 gratis exemplaren van de Landleven Scheepjes editie. Deze kunt u bij verkoop van minimaal 10 bolletjes Scheepjes garen cadeau geven aan uw klanten. Automatisch krijgt u een speciale vermelding in de Store Locator op de site www.scheepjeslandleven.nl
Bestel hier uw Colour Crafter Velvet winkelposter.


Wij hebben ook dit keer het voorwerk al gedaan, u downloadt alle productfoto's via onderstaande button.


Scheepjes Panda
Terug van weggeweest.
Nu per kleur te bestellen

Mr. Cey had de primeur en haakte het haar van zijn personage Hero met deze nieuwste Scheepjes-kwaliteit. Het is de must-have voor ieder die amigurumi haakt: Scheepjes Panda. Dit zachte en harige garen van 100% polyester geeft een pluizig effect, daarom leent het zicht perfect voor haren, vachten en staartjes van zelfgemaakte amigurumi en poppen. Scheepjes Panda is verkrijgbaar in 6 sterke basiskleuren met stoere namen als Black Bear en Arctic Fox.

Scheepjes Panda
Adviesverkoopprijs: € 2,65
100% Polyester
Naald 4,5 -5,5 mm
50 gram = 90 meter
Stekenverhouding 18 st x 28 nld.
Wij hebben ook dit keer het voorwerk al gedaan, u downloadt alle productfoto's via onderstaande button.Clover Quilt

Na het succes van de Clover haaknaalden, hebben wij nu ook Clover quilt artikelen aan ons reeds uitgebreide assortiment toegevoegd. Het quilten wordt met deze artikelen nog leuker en makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de handig ontworpen en vrolijk gekleurde vingerhoedjes, elegante garenknippers, praktische wonderclips en handige tafel-draaddoorhaler.

Alle producten kennen een mooie vormgeving en zijn handig in gebruik.


Authentieke pot met Scheepjes knopen

Uniek! Scheepjes knopen vervaardigd uit 100% Olijvenhout. Deze kwaliteitsknopen hebben een diameter van 30 millimeter en zijn per 30 stuks verpakt in een authentieke pot. Ideaal voor op uw toonbank!
HKM applicaties 2016

Ons HKM assortiment is uitgebreid met een groot aantal nieuwe applicaties. De nieuwe thema's passen helemaal bij dit koude weer. Van glijdende pinguïns of vallende sneeuwvlokken tot de populaire reflecterende sterren. Hartstikke leuk om kleding, tassen of anders accessoires mee op te vrolijken.Nieuwe website Botter IJsselmuiden

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Botter IJsselmuiden.

De website is opgericht voor consumenten en ook voor u als ondernemer. Het is de perfecte manier om ondernemers en klanten samen te brengen. Op de website www.botterijsselmuiden.nl vindt u alle informatie rondom het merk en de verschillende kwaliteiten. Bovendien is er een "Store Locator", waarin alle verkooppunten met een ruim assortiment aan Botter zijn opgenomen. Bovendien zijn er twee gratis breipatronen beschikbaar.


Alle kleuren zijn weer op voorraad!


Scheepjes Alpaca Rhythm & Mohair Rhythm

Deze twee luxe, nieuwe kwaliteiten mag u niet missen! Met gepaste trots presenteren wij: Scheepjes Alpaca Rhythm en Scheepjes Mohair Rhythm. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

Beide kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet van 20 sprekende kleuren, waardoor de draden zich perfect laten combineren. Ook combinaties met andere garens, zoals Linen Soft en Catona geven een prachtig effect. Naast het alom bekende Bernadette vest zijn de Alpaca Rhythm en Mohair Rhythm ook zeer geschikt voor het haken en breien van prachtige omslagdoeken, en eveneens voor het kanthaken en -breien.

Scheepjes Alpaca Rhythm
Adviesverkoopprijs: € 4,50
80% Alpaca 20% Extra Fine Wool
Naald 2,0 - 2,5 mm
25 gram = 200 meter
Stekenverhouding 28 st x 32 nld.

Scheepjes Mohair Rhythm
Adviesverkoopprijs: € 5,50
70% Mohair 30% Micro
Naald 2,0 mm
25 gram = 200 meter
Stekenverhouding 28 st x 32 nld.


Wij hebben ook dit keer het voorwerk al gedaan, u downloadt alle productfoto's via onze downloadpagina