After Party 33: Big Winged Tee by Emma Friedlander-Collins

Deze top gemaakt van het fijndradige Scheepjes Alpaca Rhythm geeft je outfit een moderne uitstraling en is een hippe aanvulling voor je garderobe. De wijdvallende mouwen zorgen voor een uniek silhouet. Het haakpatroon beschrijft de maten S t/m XXL.


Voor dit ontwerp gebruik je - afhankelijk van de maat - 8 tot 10 bollen Scheepjes Alpaca Rhythm in 2 kleuren. De top wordt gehaakt met haaknaalden 2,5 mm en 3,0 mm. Het voorbeeld is gemaakt met Scheepjes Alpaca Rhythm 669 Cha Cha en 667 Jitterbug.



Over de ontwerpster

Emma Friedlander-Collins begon met ontwerpen in 2011. Met haar eigen aanpak en opmerkelijke ontwerpen, heeft ze online veel succes als innovatieve haakster/ontwerpster. Emma is daarnaast medeoprichtster en "partner-in-crime" bij #crochetgirlgang; een online plek waar haaksters hun ontwerpen en projecten delen, support kunnen krijgen en hun enthousiasme voor haken kunnen delen.



De After Party booklets zijn leuk om te verkopen, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven aan uw klant - natuurlijk bij aankoop van Scheepjes garens. Adviesverkoopprijs € 1,-.

After Party 33: Big Winged Tee by Emma Friedlander-Collins
3 oktober 2018
Verkrijgbare merken