Geef Opruimkriebels Ruim Baan met Klein Maar Fijn

1 booklet | 3 patronen | 3 verschillende crafts


De lenteschoonmaak staat centraal in de nieuwste editie van Scheepjes' Klein Maar Fijn - Opruimkriebels. Van gehaakte opbergmandjes, gebreide theedoeken tot een genaaide haarband;  deze fijne hulpjes maken het opruimen stuk voor stuk een beetje leuker! Maar pas op, van uitstel komt afstel!

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Spruce Up Baskets

Een haakpatroon van Kath Webber

Bewaar kleine spulletjes ordelijk en gesorteerd in de gehaakte Spruce Up Baskets ontworpen door Kath Webber. Ze komen overal in huis van pas en zijn dankzij de in elkaar overlopende kleuren ook nog eens prachtig om te zien! Door te haken met een dubbele draad Scheepjes Cahlista, een Aran weight katoengaren, zijn ze klein maar krachtig! Het kleurenpalet van maar liefst 109 kleuren biedt genoeg ruimte om meerdere prachtige kleurentrio's samen te stellen!

Gebruikte garen:

* Scheepjes Cahlista

Clean Sweep Tea Towels

Een breipatroon van Cher Marcus

Het is voor weinigen een favoriete klus: afdrogen. De Clean Sweep Tea Towels ontworpen door Cher Marcus maken het zeker een stuk plezieriger! Deze set van 2 theedoeken ziet er leuk uit en is gebreid van Scheepjes Cotton 8 garens, een 100% katoenen draad met een natuurlijke look. Dat maakt deze theedoeken niet alleen prettig voor het oog, maar ook praktisch in gebruik!

Gebruikte garen:

* Scheepjes Cotton 8

Dust Away Headband

Een naaipatroon van Liz Barraclough

Verschijn fris aan de start van iedere schoonmaakklus met de Dust Away Headband, ontworpen door Liz Barraclough. De haarband wordt gemaakt van katoenen stof en elastiek en vervolgens geborduurd met Mouliné borduurzijde. Het resultaat is een romantisch haaraccessoire dat haren in model én uit het gezicht houdt , waardoor de klus nog sneller geklaard is! 

Gebruikte materialen:

* Tissu de Marie

* Pyjama elastiek

* DMC Mouliné borduurzijde

 

 

 

 

 

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via deze link. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

 

Geef Opruimkriebels Ruim Baan met Klein Maar Fijn
4 maart 2021
Verkrijgbare merken