Klein Maar Fijn 18 - Zee

1 booklet | 3 patronen | Haken, Breien en Borduren

 

De nieuwste editie van Scheepjes' Klein Maar Fijn - Zee laat ons verlangen naar de zee in al haar schoonheid. De grappige 'wobbly' Wally Whale, de geborduurde, haast sprookjesachtige reflectie van de kwal en de gebreide Ocean Breeze Bag voor alle strandschatten laten ons stuk voor stuk nagenieten van een dag aan de kust.

In deze editie staan naast brei-, haak- en borduurpatronen ook handige extra's. Elk patroon heeft een handig boodschappenlijstje en ruimte voor projectnotities. Daarnaast biedt het boekje leuke weetjes en tips!

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Wally Whale

Haakpatroon door Nienke Jongstra

Met Wally Whale ontworpen door Nienke Jongstra maak je een grote vriendelijke vriend voor ieder kleintje. Gehaakt van Scheepjes Catona rondom een wobble ball is dit het perfecte cadeau voor baby's en kinderen, want spelen is interactief! Geef 'm een klein zetje en hij tuimelt al klingelend op en neer. 

Materialen:

* Scheepjes Catona

* Wobble ball 110 cm

Deep Sea Hanger

Een borduurpatroon door Liz Barraclough

De geborduurde Deep Sea Hanger, ontworpen door Liz Barraclough neemt je mee naar een sprookjesachtige onderwaterwereld waarin een betoverende kwal de hoofdrol speelt. De prachtige details, zoals de glintserende Toho beads, de sprekende kleurencombinatie en de  gevlochten tentakels komen extra goed tot hun recht dankzij de donkerblauwe zee van tule.

Materialen:

* DMC Mouliné

* Tule

* Toho glaskralen

Ocean Breeze Bag

Een breipatroon door Cher Marcus

Ga er op uit met de gebreide Ocean Breeze Bag ontworpen door Cher Marcus! De handige tas draag je over de schouder en biedt naast ruimte voor strandspullen nog voldoende plaats voor het herbergen van al je strandschatten. 

Gebruikt garen:

* Scheepjes Chunky Monkey

* Houten tasbodem 28cm

 

 

 

 

 

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via onze downloadpagina. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Klein Maar Fijn 18 - Zee
19 augustus 2021
Verkrijgbare merken