Klein Maar Fijn nr 15: Hoera!

1 booklet | 3 patronen | 3 verschillende crafts


De nieuwste editie van Scheepjes' Klein Maar Fijn - Hoera! bevat leuke patronen met feestelijke items. Van gehaakte taartjes tot gebreide kroon en een bontgekleurde uitdeeltas; deze editie van Klein Maar Fijn is een feestje op zich!

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Pretty Little Cupcakes

Een haakpatroon van Elise Verra

Decoreer met smaak met de gehaakte Pretty Little Cupcakes, ontworpen door Elise Verra. De feestelijke zoetigheden zijn gehaakt van Catona en Catona Denim en vormen de kers op de taart van elk poppen-theekransje! Door de keuze voor Scheepjes Catona Denim krijgen de cakejes een realistische uitstraling. Het toevoegen van sprenkels in de vorm van Toho Beads geeft het geheel een extra feestelijk tintje!

Gebruikte garen:

* Scheepjes Catona Denim & Catona

Tea Time Tiara

Een breipatroon van Cher Marcus

Vier het vorstelijk met de gebreide Teatime Tiara van Cher Marcus. Het patroon beschrijft de maten S (peuter) M (kind) en L (volwassene) en is eenvoudig aan te passen naar elke hoofdomtrek. Scheepjes Cotton 8 heeft het ontwerp een prachtige steken definitie. Het gebruik van hobbylijm zorgt ervoor dat de kroon statig staat.

Gebruikte garen:

* Scheepjes Cotton 8

Trinket Tote

Een naaipatroon van Liz Barraclough

Verschijn fris aan de start van iedere Met de genaaide Trinket Tote ontworpen door Liz Barraclough overtreft de verpakking zeker weten de inhoud! De gevoerde tas van 18 x 18 cm is voorzien van twee handvaten en gedecoreerd met 4 handige pennenvakjes en 4 prachtige Bottoni Italiani knopen. 

Gebruikte materialen:

* Tissu de Marie

* Bottoni Italiani maat 36

 

 

 

 

 

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via deze link. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

 

Klein Maar Fijn nr 15: Hoera!
11 mei 2021
Verkrijgbare merken