Klein Maar Fijn nr. 17 - Tropisch

1 booklet | 3 patronen | 3 verschillende crafts

 

In de 17e editie van Scheepjes’ Klein Maar Fijn neemt Scheepjes je mee naar een tropische bestemming. De eigenzinnige gehaakte ananas, luchtig gebreide katoenen top en mini palmboomquilt vormen de ingrediënten voor een zomerse vakantiecocktail!

In deze editie staan naast brei, haak en quiltpatronen ook handige extra's. Elk patroon heeft een handig boodschappenlijstje en ruimte voor projectnotities. Daarnaast biedt het boekje leuke weetjes en tips!

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Palm Beach Mini Quilt

Quilt patroon door Liz Barraclough

Waan je op een tropisch eiland met de Palm Beach Mini Quilt ontworpen door Elizabeth Barraclough. Met behulp van de Tissu de Marie Batik stoffencollectie, tussenvoering en naaigaren ontstaat een quilt van ongeveer 31 bij 45 cm. Het ontwerp en formaat maken dit patroon perfect voor beginnende quilters. 

Materialen:

* Tissu de Marie Batik

Flamingo Top

Een breipatroon door Cher Marcus

Ga gehuld in de luchtige Flamingo Top ontworpen door Cher Marcus en geniet van zomerse uitstapjes. De keuze voor Scheepjes Sunkissed geeft het een zomerse strandeffect. Maak de Flamingo Top helemaal af door een gemaasd flamingo motief toe te voegen! 

Gebruikt garen:

* Scheepjes Sunkissed

Dancing Pineapple

Een haakpatroon door Nienke Jongstra

De gehaakte Dancing Pineapple ontworpen door Nienke Jongstra  is een eigenzinnig exemplaar. Geef 'm een klein zetje en deze excentriekeling tuimelt al klingelend op en neer. De dansende vrucht wordt gehaakt met Scheepjes Catona met behulp van de amigurumi haakmethode en dankzij de krokodillensteek en gehaakte groene kroon is de gelijkenis fanta(nanas)tisch.

Gebruikt garen:

* Scheepjes Catona

 

 

 

 

 

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via onze downloadpagina. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Klein Maar Fijn nr. 17 - Tropisch
8 juli 2021
Verkrijgbare merken