Nieuw: KnitPro SmartStix en KnitPro Ginger

Ontdek de nieuwste series van KnitPro: SmartStix en Ginger!

Of u nou op zoekt bent naar producten die uw brei-ervaring naar een hoger niveau tillen of eenvoudige producten die simpelweg goed werken: de nieuwe series KnitPro SmartStix en KnitPro Ginger zijn voor iedere handwerker een genot om mee te werken. De series bevatten lichtgewicht houten haaknaalden tot innovatieve aluminium rondbreinaalden met geïntegreerde liniaal, waarmee KnitPro zorgt voor een fijne handwerkervaring – ongeacht uw niveau.


KnitPro SmartStix

De collectie van KnitPro SmartStix is perfect voor de slimme brei(st)er. Elke naald en elke kabel bevat namelijk streepjes die fungeren als liniaal. Hierdoor wordt het opmeten van projecten wel héél gemakkelijk! De SmartStix-naalden zijn gemaakt van hoogwaardige en lichtgewicht aluminium.


KnitPro Ginger

Voor iedereen die eenvoud en elegantie verkiest boven glamour en charme, is het assortiment van KnitPro Ginger zeer geschikt. De collectie zorgt voor moeiteloos breien voor jong en oud. De Ginger-naalden zijn, net zoals de KnitPro Symfonie-naalden, gemaakt van hout, gecertificeerd met het FSC-keurmerk.


Ontdek de artikelen van deze nieuwe series hier!

Nieuw: KnitPro SmartStix en KnitPro Ginger
5 september 2019
Verkrijgbare merken