Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 10 - Feestmaand

Maak iets extra bijzonders voor de feestdagen!

1 booklet | 6 patronen (+1 bonus) | 4 verschillende crafts


Maak kennis met de nieuwste editie van Scheepjes Klein Maar Fijn - Feestmaand! Deze speciale, dubbeldikke editie is extra feestelijk én leuk met wel zes (+1) beginnersvriendelijke patronen gemaakt met verschillende handwerktechnieken. Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels (UK). Verpakt per 20 stuks.


Santa’s Socks

Een breipatroon van Rhian Drinkwater

Season’s Greeting Card

Een borduurproject van Lindsey Harrad

‘Tis The Season Sweater

Een haak- en breipatroon van Claire Montgomerie

Warm Winter Wonderland

Een naaiproject van Liz Barraclough

Wobbly Snowman

Een haakpatroon van Matt Farci

Gingerbread

Bonus haakpatroon van Simy’s Studio

Het zou Kerst niet zijn zonder een paar warme kerstsokken! De vrolijke Santa's Socks, ontworpen door Rhian Drinkwater, houden uw voeten heerlijk warm deze feestmaand, dankzij het extra fijne merino wol melange garen Scheepjes Metropolis. Met het breipatroon beschreven voor de maten EU 34-49 maakt u een paar voor ieder familielid!

De Season's Greeting Card, ontworpen door Lindsey Harrad, is een bijzondere manier om een hartverwarmend bericht te sturen naar een dierbare, waar u ook in de wereld bent. Dit eenvoudig borduurproject is het perfecte cadeau voor vrienden en familieleden. Door zelf kleuren te kiezen, kunnen crafters de kaart extra persoonlijk maken.

Het is altijd een genot om te zien hoe blij een kleintje is met zijn of haar nieuwe trui! De tijdloze Tis The Season Sweater ontworpen door Claire Montgomerie is gemaakt met Scheepjes Eliza; een 100% polyester garen dat buitengewoon zacht, licht en hypoallergeen is - perfect voor kinderkleding! Brei of haak dit ontwerp in traditionele kerstkleuren om het extra feestelijk te maken. Het patroon bevat instructies voor maten voor kinderen van 2 tot 10 jaar oud.

Hoopt u dat het een warme winter wordt of een echt winter wonderland? De Warm Winter Garland ontworpen door Liz Barraclough met genaaide en geborduurde handschoenen en mutsen is een leuke en winterse toevoeging aan iedere leefruimte! Neutrale kleuren, felle kleuren, meerkleurig of effen, alles kan met deze veelzijdige slinger waarmee u uw kerstboom, deur of raam kunt versieren.

Een Kerst editie van Klein Maar Fijn is niet compleet zonder een super leuk patroon voor speelgoed! Friend of Scheepjes Matt Farci heeft de schattige Wobbly Snowman ontworpen, een kleine vriend die al druk bezig is om zich voor te bereiden voor de winter! Deze sneeuwpop heeft alles wat een traditionele sneeuwpop nodig heeft: een wortel als neus, takken als armen en een leuke papieren Merry Christmas slinger. De Wobbly Snowman maakt een ringelend geluid als het beweegt. Zo komt iedereen in de kerstsfeer!

In deze speciale editie wordt ook een link gedeeld naar het haakpatroon voor de schattige Gingerbread van de studio van Scheepjes Creative Director Simy Somer! Op haar blog vindt u alle informatie over de benodigde materialen en het patroon. Zo kan iedereen de Klein Maar Fijn - Feestmaand collectie voltooien!

 

Bekijk de downloads van deze en eerdere edities op onze downloadpagina. In de downloadmap staat ook een volledige lijst van alle benodigdheden. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.


Over Klein Maar Fijn
 
Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt. Tip: bewaar van elke editie één booklet voor uzelf, zodat u altijd een naslagwerk hebt!
Scheepjes Klein Maar Fijn nr. 10 - Feestmaand
1 december 2020
Verkrijgbare merken