Update omtrent coronavirus

Beste klant,

Het nieuwe coronavirus COVID-19 houdt ons land en de rest van de wereld in de greep. We hopen dat u en uw medewerkers deze uitdagende tijd in goede gezondheid doorstaan.

Graag informeren wij u hoe wij als organisatie omgaan met de veranderde omstandigheden. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM, wat invloed kan hebben op onze personele bezetting.

  • - Alle mogelijke afdelingen die vanuit huis kunnen werken, zijn thuis geïnstalleerd om langere periode vanuit huis te werken.
  • - Wij blijven bereikbaar, via e-mail en telefoon: onze klantenservice medewerkers werken vanuit huis zolang dat nodig blijft.
  • - Onze vertegenwoordigers bezoeken voorlopig geen winkels en werken vanuit huis.
  • - Uw order wordt klaargemaakt en verstuurd. Wij werken door met gepaste maatregelen en de bezetting in ons magazijn is lager. We streven er naar dat we alle orders op tijd te versturen, zodat de impact voor u zo minimaal mogelijk blijft.
  • - We houden u op de hoogte. Wij gaan door met onze gebruikelijke communicatie via mailcampagnes, onze nieuwspagina en social media. Zodra er een wijziging is die u aangaat, informeren we u via e-mail.

Wij begrijpen dat u zich als ondernemer ook in een lastige en onzekere situatie bevindt. Weet dat we binnen de gewijzigde omstandigheden er alles aan doen om u zo goed mogelijke service te verlenen.

Met vriendelijke groet,

Job de Bondt


Op onze website houden wij u op de hoogte over de actuele bezorginformatie van DPD. U kunt de updates hier vinden.

Update omtrent coronavirus
18 maart 2020
Verkrijgbare merken