YARN The After Party 98: Herringbone V-Sweater

Ontworpen door Neringa Rūkė
Gemaakt met Scheepjes Bamboo Soft

De Herringbone V-Sweater van Neringa Rūkė combineert eenvoud en stijl op een fascinerende manier. De sweater heeft een wijdvallende pasvorm. De v-vorm in de halslijn loopt door in de trui dankzij het doorlopende V-vormige motief. Dit opvallende reliëf geeft deze eenkleurige trui een uniek karakter. 

Door het gebruik van Scheepjes Bamboo Soft ontstaat een soepelvallende sweater die heerlijk draagcomfort biedt. Bamboo Soft is een mélange van 50% bamboe en 50% katoen wat resulteert in een ademende en absorberende stof die je 's zomers koel en 's winters warm houdt.  Bovendien geeft dit vegan-friendly garen ieder item een rijke, luxe uitstraling.

Het patroon voor de Herringbone V-Sweater wordt beschreven in YARN The After Party 98, in de maten XS t/m XXL. De trui wordt in vier delen gebreid, waarna de col er in één geheel aan wordt gebreid. Naast de uitgeschreven instructies bevat het patronenboekje ook een schema. De Scheepjes YARN The After Party booklets zijn verkrijgbaar in het Nederlands, Engels (UK) en Duits. Verpakt per 20 stuks. Bestel hier de booklets van de Herringbone V-Sweater!

Benodigdheden

  • Scheepjes Bamboo Soft (50% Bamboe, 50% Katoen); 50 gr/150 m)
    Per kleur staat het aantal bollen per maat XS (S: M: L: XL: XXL) aangegeven:
    Kleur A: 260 Golden Nugget x 6 (7: 8: 9: 10: 11) bollen
  • 3 mm breinaalden
  • Kabelnaald
  • Stekenmarkeerders
YARN The After Party 98: Herringbone V-Sweater
20 april 2021
Verkrijgbare merken