Zachte, speelse knuffels in Klein Maar Fijn

1 booklet | 3 patronen | 3 verschillende crafts


In de nieuwste editie van Scheepjes' Klein Maar Fijn - Knuffels spreekt de titel voor zich. Van een gehaakte rammelaar + bijtring, een set gebreide koala's en een naaipatroon voor een slang; deze editie van Klein Maar Fijn biedt een zachte, lieve knuffelvriend voor iedereen.

In deze editie staan naast patronen voor nieuwe beste vrienden ook grappige en nuttige extra's. Elk patroon heeft een handig boodschappenlijstje en ruimte voor projectnotities. De lijst met mooie prentenboeken biedt volop inspiratie om voor te lezen. Bovendien bevat dit boekje handige instructies voor zelfgemaakte applicaties, waarmee kinderkleding mooi en snel gerepareerd kan worden.

De Klein Maar Fijn Booklets zijn in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, geleverd per 20 boekjes.

Jarred the Parrot

Een haakpatroon door Marja Waalwijk

De knappe Jarred the Parrot ontworpen door Marja Waalwijk is een echt speelknuffeltje. De grappige ogen, het kuifje en de staarten bieden kleine vingertjes genoeg om te voelen en te ontdekken. Dankzij de rammelaar stimuleert deze grappige papegaai nog meer zintuigen! De siliconen bijtring, gemaakt van 100% veilig BPA-vrije siliconen, maakt het helemaal af. 

 

Kate and Kobe Koala

Een breipatroon door Cher Marcus

Dit leuke duo Kate en Kobe Koala ontworpen door Cher Marcus zijn de beste vrienden! Ze zijn gebreid van Scheepjes Softfun en daardoor heerlijk zacht maar ook bestendig. Dat maakt ze de beste maatjes voor voor kinderen van eender welke leeftijd. 3 bolletjes uit de Scheepjes Softfun Minis Colour Pack zijn genoeg voor één Koala. Een Colour Pack is genoeg om 4 koalavriendjes te maken. 

Simon Snake

Een naaipatroon door Liz Barraclough

Maak kennis met Simon Snake ontworpen door Liz Barraclough. Of het nu is om even te knuffelen of om mee te spelen in een nieuw jungleavontuur; Simon is de beste vriend! Dit vriendelijke speelkameraadje wordt gemaakt van Opry Elastische Boord en de keuze voor glinsterende boordstof zorgt voor een speels accent. 

 

 

Een lijst met benodigdheden en alle afbeeldingen van deze editie van Klein Maar Fijn zijn te downloaden via deze link. Bekijk alstublieft voor gebruik de details over de auteursrechten.

Over Klein Maar Fijn

Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things in het Engels) publiceren we maandelijks een drietal patronen in verschillende handwerktechnieken. Kleurrijke projecten die beginnersvriendelijk en betaalbaar zijn en dankzij de mooie uitstraling aantrekkelijk zijn voor alle crafters. Want wie wordt er nou niet blij van een kleurrijk weekendproject voor tussendoor?

Wist u dat elk patroon in Klein Maar Fijn een handig boodschappenlijstje bevat? Ideaal om te kijken welke artikelen u kunt bestellen zodat uw klant in één keer alle benodigdheden bij u kan kopen. Het boodschappenlijstje bevat ook artikelnummers, zodat het bestellen extra gemakkelijk wordt.

Zachte, speelse knuffels in Klein Maar Fijn
15 april 2021
Verkrijgbare merken